Kussen kopen? Even naar Engering lopen!

1 december 2021

Biedt uw kussen nog de gewenste ondersteuning die u nodig heeft?
Voor een goede nachtrust is het belangrijk op een goed ondersteund hoofdkussen te slapen. Wij onderscheiden 4 verschillende soorten hoofdkussens. Te weten: donzen, synthetische, latex en traagschuim kussens. Bij Engering helpen we u uitgebreid bij het maken van de juiste keuze.
Wij laten u graag wakker worden met een "smile" en daarom kunt u bij ons veilig en hygiënisch hoofdkussens komen testen. U krijgt namelijk na de testsessie de sloop mee naar huis.

Graag tot ziens in de winkel op de Fred!

Actueel

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.