Uw perfecte matras vindt u bij Engering Slaapcomfort

Een matras heeft grote invloed op uw nachtrust. En een goede nachtrust bepaalt weer hoe fit en energiek u de volgende dag voelt. Een goed matras is daarbij erg belangrijk, waarbij uw lichaam dan optimaal kan herstellen voor weer een nieuwe dag. Daarom verkopen wij in onze winkel alleen matrassen waarvan we overtuigd zijn dat de kwaliteit bijdraagt aan uw nachtrust.

matras

Soorten matrassen

Bij het uitzoeken van een goed matras, zijn er een aantal factoren van belang voor u. U kunt hierbij denken aan comfort, ondersteuning, ventilatie, temperatuur en hygiëne. Daarbij is het belangrijk om te realiseren dat er een verschil is tussen persoonlijke voorkeuren en ergonomische ondersteuning. Om u hierin zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien, hebben wij een uiteenlopende selectie van hoogwaardige matrassen in de winkel liggen.

Merken die wij voeren

Auping

Door heel goed te kijken en te luisteren naar uw persoonlijke eigenschappen en voorkeuren, maakt Auping matrassen voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want iedereen is nét even anders. Auping matrassen zijn pocketveer matrassen die niet gekeerd hoeven worden. De comfortlagen zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex en alle matrassen ventileren actief en voeren vocht af. De verschillende Auping matrassen zijn bij ons verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

 

Pullman

Alle matrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering. De Pullman Silverline matras is al 4 jaar op rij de best geteste pocketveer matras volgens de Consumentenbond. Niet voor niets is dit een van onze bestverkochte matrassen uit de winkel. Wilt u toch een iets luxere uitvoering, met een damast tijk, dan kunt u ook de Goldine bij ons uitproberen.

 

Simmons

Simmons, dat bijna 150 jaar ervaring heeft en de pocketveren heeft uitgevonden, presenteert de Beautyrest Sensory, matrassen die ontwikkeld zijn in samenwerking met de rugspecialisten van de Franse Federatie voor Masseurs en Fysiotherapeuten (FFMKR). Het is de enige Franse collectie die het label Sante Kine (gezondheid fysiotherapie) mag gebruiken. Beautyrest Sensory, een combinatie van innovatieve technologieën, een fraai uiterlijk en comfort.

 

Simmons matrassen behoren tot de absolute top en zijn te vinden over de hele wereld, vooral in luxe cruiseschepen en de beste hotels. Elke serie matrassen heeft zijn eigen gepatenteerde vering met specifieke eigenschappen. Binnen de Sensory serie, vindt u zowel de “Energy”als de “Feeling” bij ons terug in de winkel.

 

Swissflex

Samen met de Swissflex lattenbodem zorgt een Swissflex matras, die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast, voor perfect slaapcomfort. Optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en ademend vermogen kenmerken alle Swissflex matrassen. Dat komt ook zeker door het baanbrekende innovatieve schuim Geltex®: een combinatie van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim.

 

Binnen onze winkel bieden wij voornamelijk pocketveer matrassen aan. Echter zult u van Swissflex ook Geltex, Latex en hybride matrassen terugvinden. Deze matrassen zijn de opvolgers van traagschuim matrassen.

 

Treca

Alle lof voor de Franse stijl van slapen. Met de matrassen van Tréca dompelt de nacht u onder in een haute couture-slaap en een elegante droomwereld. Tréca staat al meer dan 80 jaar voor de Franse manier van slapen, een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Omdat uw mooiste nachten die van elke dag zouden zijn.

 

Misschien wel het summum van slaapcomfort en elegantie. Alle matrassen worden met de hand gemaakt van innovatieve en natuurlijke materialen. Deze hoogwaardige luxe en comfort mag uiteraard niet ontbreken in onze collectie.

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.