Uw Pullman dealer in Den Haag: 
Engering Slaapcomfort

Als u wilt genieten van optimaal slaapcomfort, dan is Pullman een goede keuze. Het comfort van een Pullman boxspring is te danken aan het unieke veersysteem van het matras. Het systeem bestaat uit zogeheten pocketveren, waardoor het matras soepel aanvoelt. Sommige pocketvering matrassen bevatten een tweede, kleinere veer die zorgt dat de tegendruk precies goed is voor uw lichaam.

Handgemaakte boxsprings

De kwaliteit van Pullman boxsprings wordt onder andere gehandhaafd doordat ze in Nederland worden gemaakt. Kom naar onze showroom in Den Haag om het comfort van Pullman zelf te ervaren. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste boxspring en matras.

Handgemaakte boxsprings van Pullman
Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.