Engering Slaapcomfort:
Uw Auping dealer in Den Haag

Wilt u naast een comfortabel bed ook dat het uiterlijk bij uw interieur past? Kom dan naar Engering in Den Haag om uw eigen Auping bed of boxspring samen te stellen. Zo kunt u onder andere de kleur van de stof bepalen waarmee de bedbox en het matras worden gestoffeerd. Ook heeft u de keuze uit diverse type beddenpootjes. Kortom, een Auping bed of boxspring past altijd bij u en uw interieur. De adviseurs van Engering laten u graag de mogelijkheden zien.

Auping bed

Waarom voor Auping kiezen?

Naast de mogelijkheid om uw bed naar eigen smaak te stijlen, biedt Auping nog een aantal andere voordelen. Zo geeft het matras goede ondersteuning, is het gemaakt van materiaal dat goed kan ventileren (waardoor uw matras fris blijft aanvoelen) en gaan de matrassen jarenlang mee. Uw Auping matras hoeft u niet meer te keren. De bedden worden bovendien duurzaam geproduceerd in Deventer.

Bezoek onze winkel voor advies

Hoewel Auping bedden en boxsprings van hoge kwaliteit zijn, blijft het van belang dat u het juiste matras kiest om eventuele lichamelijk klachten te voorkomen. Bij Engering in Den Haag, op de grens met Scheveningen, werken gespecialiseerde Auping adviseurs die u hierover kunnen adviseren. Ook voor passend beddengoed, zoals dekbedovertrekken, kunt u in onze winkel terecht. We helpen u graag.

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.