Engering Slaapcomfort:
uw Swissflex dealer in Den Haag

Engering Slaapcomfort in Den Haag heeft Swissflex bedden. De bedden en matrassen van dit merk uit Zwitserland (waar ook de productie en assemblage plaatsvindt), zijn van hoge kwaliteit. Concreet ervaart u dat onder andere met het matras, dat iedere dag weer fris aanvoelt. Dat komt doordat de celstructuur van het matras speciaal is ontwikkeld om goed te kunnen ventileren.

Swissflex bij Engering Den Haag

Innovatie Swissflex lattenbodem en matras

Swissflex heeft een innovatief ‘bridge-systeem’ en het matras ‘Versa 22 Geltex’ ontwikkeld. Beiden zijn ergonomisch gecertificeerd door de IGR (dit is een belangengroep voor rugzorginstructeurs). De lattenbodem past zich automatisch aan uw slaaphouding aan. Het grote voordeel hiervan, is dat u optimaal comfort en ondersteuning krijgt en de lattenbodem niet handmatig hoeft te verstellen. Of u nu op uw rug, buik of zij slaapt, de Swissflex lattenbodem past zich aan uw slaaphouding aan.

Kom naar onze winkel in Den Haag om het comfort van Swissflex zelf te ervaren. In onze showroom kunt u diverse bedden uitproberen, onze adviseurs staan voor u klaar.

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.