Auping Design Deals

4 oktober 2021

Original Boxspring: Zoals een boxspring bedoeld is
De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven.
Door de keuze uit 8 hoofdborden en 95 verschillende stoffen kunt u de Original boxspring helemaal aanpassen naar uw wensen. En wilt u op een subtiele manier kleur brengen in uw slaapkamer, kies dan de poten voor de Original boxspring in één van de tien Auping kleuren

Ontvang nu voordeel op de Original boxsprings tijdens de Design Deals van Auping. Deze mooie boxspring heeft een tijdloos design met hoogwaardige afwerking. De Design Deals zijn geldig t/m zondag 31 oktober.

 

 

 

Actueel

Home
NL EN