Deze week in de schijnwerpers: Auping & Pullman

28 juli 2020

Auping:
Engering en Auping zijn al vele jaren goede partners van elkaar. Auping is vernieuwend en en werkt constant aan verbetering. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. Kon u maar met uw ogen open slapen...!


Pullman:
Engering en Pullman is al vele tientallen jaren een droomcombinatie. Wat aanspreekt is de degelijke kwaliteit die gehandhaafd wordt. Productie vindt plaats in Nederland waardoor in alle opzichten de lijnen kort zijn.

Actueel

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.