Tijd voor Treca

25 oktober 2021

Het merk Treca Paris staat al jarenlang bekend als de trendsetter als het om luxe bedden en boxsprings gaat. De bedden worden in het atelier in Noord-Frankrijk met de hand gemaakt; echt vakmanschap.
Wanneer u voor een bed van Treca Paris kiest, kunt u uw bed geheel zelf samenstellen. Daardoor past uw bed altijd bij uw interieur. Naast de bekleding en de hoofdborden, kunt u uit diverse bedbodems en matrassen kiezen. 
Komt u naar de winkel om de mogelijkheden van Treca zelf te ervaren? Wij helpen u graag!

Actueel

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.