Boxspring: Alle voordelen op een rij

15 september 2020

Een boxspring wordt door veel mensen als het meest comfortabele bed beschouwd. Dat komt onder andere door de volgende eigenschappen:

  • Het matras van een boxspring is ontworpen om goed te ventileren. Doordat een mens in zijn slaap veel vocht verliest, is ventilatie belangrijk zodat het matras fris blijft.
  • De bedbodem van een boxspring is geschikt voor bijna elk type matras. Voor extra comfort kan er een zogeheten ‘topmatras’ op het matras worden geplaatst.
  • Doordat een boxspring uit meerdere lagen is opgebouwd, krijgt uw lichaam goede ondersteuning (en bij het gebruik van een topmatras zelfs driedubbele ondersteuning.)
  • Als u kiest voor twee eenpersoonsmatrassen, dan is de naad bij een ‘normaal’ bed goed voelbaar. Bij een boxspring is de naad minder hard. Daarnaast kunt u de naad wegwerken met een ‘love bridge’. Dit is een gestoffeerde strook schuimrubber, die tussen de matrassen wordt geplaatst. Afhankelijk van het model, is soms ook een ritssluiting leverbaar.

    Lees verder: https://www.engering.nl/collectie/boxspring-den-haag

Actueel

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.