Swissflex in de spotlight

27 juli 2021

Matrassen en lattenbodems vormen de basisproducten van het Zwitserse kwaliteitsmerk Swissflex. De materialen zijn van de beste kwaliteit en tijdens het productieproces wordt aandacht geschonken aan zelfs het kleinste detail.
Benieuwd naar de produicten van Swissflex? Bij ons in de winkel vindt u diverse matrassen en lattenbodems. Komt u ze uitproberen?

Actueel

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.