Over Engering Slaapcomfort

Bij Engering Slaapcomfort staat uw nachtrust voorop. Wij halen onze voldoening namelijk uit klanten die goed uitgeslapen volop van hun dag kunnen genieten. Daarom hebben wij alleen topkwaliteit bedden, boxsprings en beddengoed in ons assortiment opgenomen. Dat dit een goede keuze was, blijkt uit onze trouwe (uitgeslapen) klantenkring en het inmiddels ruim honderdjarige bestaan van Engering Slaapcomfort.

Onze winkel

Bij ons ‘Op de Laan’ in Den Haag vindt u onze winkel waarin twee afdelingen zijn. U komt binnen in de textielshop waarin dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussen net als handdoeken en badjassen overzichtelijk gepresenteerd zijn.

 

Naast het bedden- en badtextiel hebben we een ruime showroom met een door ons uitgekozen kerncollectie uit het Europese aanbod. Wij noemen het de krenten uit de beddenpap. Het geheel wordt in de advieshoek gecompleteerd, waar we u onder het genot van een kopje koffie of thee van passend advies voorzien.

 

Ben u dus op zoek naar een beddenspeciaalzaak én linnenshop in één winkel en hecht u waarde aan professioneel slaapadvies? Kom dan naar Engering Slaapcomfort! Ons team van slaapadviseurs staat voor u klaar.

image

Vlnr: José Zuurmond-Schot, Hetty Zuurmond-Guijt, Cor van Diest, Karin Linssen en Annieta Blahowetz.