Auping Evolve: Het eerste circulaire matras ter wereld

12 mei 2020

Auping Envolve: Het eerste circulaire matras ter wereld

"Dit is een matras van enkel staal en polyester. Keer op keer recyclen we de ingrediënten tot een nieuw matras. Auping Evolve is extra ventilerend, waardoor je minder transpireert en lekker slaapt. Een verademing voor jou en voor de wereld."

Verkrijgbaar vanaf € 1.095,-.*

Kijk op auping.nl/evolve voor meer informatie.

*Afmeting 90 x 200 cm


Binnenkort zal dit evolutionaire matras te bewonderen zijn in de winkel. Houd de website van Engering Slaapcomfort goed in de gaten.

Actueel

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.