Bij Engering Slaapcomfort bieden wij alleen de beste bedden aan

Lastig, een goed bed kiezen. Bij Engering Slaapcomfort begrijpen we deze moeilijke keuze. Wat is nu precies het verschil tussen een boxspring en een lattenbodem? Waarom is de combinatie van matras en bedbodem belangrijk? Onze slaapadviseurs zijn erin gespecialiseerd om u zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien. Hieronder ziet u de verschillende soorten bedden die we hebben staan in de winkel.

Spiraalbodems

Naast de boxspring als bedbodem, zijn er ook spiraalbodems verkrijgbaar. Het is een degelijk en goed ventilerende bodem met lange levensduur. Aangezien spiraalbodems geen zonering kennen, is het van belang dat u deze bodem combineert met een matras voorzien van een hoog ligcomfort. Bij ons in de winkel treft u spiraalbodems van Auping, die al meer dan 130 jaar gespecialiseerd is in het vervaardigen van passende spiraalbodems.

 

Meer informatie over spiraalbodems

Boxsprings

Een boxspring is eigenlijk een bedbodem met springveren. Dit zijn meestal pocketveren (verpakte veren). Door de combinatie van de dubbele vering van het matras en boxspring, geeft dit een zeer comfortabel en luxe gevoel. Het bed is meestal wat hoger dan een standaard bodem met matras, dat stapt wel zo prettig in!
Bij Engering Slaapcomfort bieden we allerlei boxsprings van passend comfort aan.

 

Meer informatie over boxsprings

 

Lattenbodems

Lattenbodems zijn goede matrasdragers wanneer ze voldoende latten hebben. De buiging van de lat zorgt voor ondersteuning en versterkt de werking van de matras. De betere lattenbodem heeft latten die individueel kunnen worden ingesteld. Een goede lattenbodem heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Swissflex heeft zich al jaren gebogen onder de technologie van innovatieve lattenbodems en mag zich terecht de “lattenspecialist” noemen.

 

Meer informatie over lattenbodems

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.