Boxsprings van hoge kwaliteit bij Engering Den Haag

image

Het aanbod boxsprings waaruit u kunt kiezen is enorm groot. Daarmee neemt de kans op een verkeerde keuze ook toe. Bij Engering in Den Haag verkopen we daarom alleen boxsprings van kwaliteitsmerken zoals Auping, Pullman, Beautyrest en Treca. Uw nachtrust is immers van groot belang voor hoe u zich overdag voelt, daarop wilt u niet bezuinigen.

De voordelen van een boxspring

Een boxspring wordt door veel mensen als het meest comfortabele bed beschouwd. Dat komt onder andere door de volgende voordelen:

  • Het matras van een boxspring is ontworpen om goed te ventileren. Doordat een mens in zijn slaap veel vocht verliest, is ventilatie belangrijk zodat het matras fris blijft.
  • De bedbodem van een boxspring is geschikt voor elk type matras. Voor extra comfort kan er een zogeheten ‘topmatras’ op het matras worden geplaatst.
  • Doordat een boxspring uit meerdere lagen is opgebouwd, krijgt uw lichaam dubbele ondersteuning (en bij het gebruik van een topmatras zelfs driedubbele ondersteuning.)
  • Als u kiest voor twee eenpersoonsmatrassen, dan is de naad bij een ‘normaal’ bed goed voelbaar. Bij een boxspring is de naad minder hard. Daarnaast kunt u de naad wegwerken met een ‘love bridge’. Dit is een gestoffeerde strook schuimrubber, die tussen de matrassen wordt geplaatst. Afhankelijk van het model, is soms ook een ritssluiting leverbaar.

Stel uw boxspring zelf samen

Naast het comfort van een boxspring, biedt dit type bed voor wat betreft de afwerking ook voordelen. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten stoffen in verschillende kleuren. U kunt zelfs voor een leren boxspring kiezen. Ook heeft u een ruime keuze in boxspringpootjes. U kunt uw bed dus geheel aanpassen aan de stijl van uw slaapkamer.

 

Kom naar onze beddenspeciaalzaak in Den Haag om het comfort van onze boxsprings te ervaren en uw eigen boxspring geheel naar wens samen te stellen. Wij helpen u graag!

Daarom koopt u uw boxspring bij Engering

  • U wordt geadviseerd door geschoolde beddenspecialisten
  • Uw boxspring wordt gratis thuis afgeleverd en in elkaar gezet
  • Indien gewenst, voeren wij kosteloos uw oude bed af
  • Wij bieden een omruilregeling aan indien uw matras onverhoopt toch niet lekker ligt
  • Parkeren is gratis tot 13:00 uur