De matrassen en bedbodem specialist in Den Haag:
Engering Slaapcomfort

matras

Een matras heeft grote invloed op uw nachtrust. En uw nachtrust heeft weer invloed op hoe u zich overdag voelt. Bij Engering Slaapcomfort in Den Haag verkopen wij daarom alleen matrassen van goede Europese kwaliteit. Datzelfde geldt voor de topmatrassen die wij in ons assortiment hebben opgenomen.

Latex en natuurlatex matrassen

Een van de soorten matrassen die wij verkopen zijn latex en natuurlijklatex matrassen. Dit soort matrassen bestaan uit een kern van rubber. Het grote voordeel van rubber, is dat het veerkrachtig is en daardoor prima ondersteuning aan uw lichaam geeft.

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras is opgebouwd uit pocketveren. Sommige veren hebben een tweede, kleinere veer, die de tegendruk reguleert. Zo krijgt uw lichaam de juiste tegendruk, maar blijft het matras soepel aanvoelen. In onze winkel hebben wij diverse bedden met een pocketvering matras staan, zodat u het comfort zelf kunt ervaren.

Matrassen op Maat

Naast matrassen met standard afmetingen, kunt u bij Engering ook matrassen op maat bestellen. Kom naar de winkel voor een gedegen advies van onze slaapspecialisten.

De bedbodem is de basis van uw bed. Naast het matras heeft ook de bodem van uw bed invloed op de kwaliteit van uw nachtrust. Daarbij is het belangrijk dat het matras en de bodem op elkaar zijn afgestemd. Bij Engering in Den Haag helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste bedbodem.

Soorten bedbodems die wij verkopen

Wij verkopen met name boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems. Al deze bodems zijn ook elektrisch verstelbaar te leveren en hebben ieder hun eigen voordelen.

Lattenbodem

Het voordeel van een lattenbodem, is dat de latten individueel steun geven. Een vuistregel daarbij is: hoe meer latten, hoe beter de ondersteuning.

Boxspring

Een groot voordeel van een boxspring als bedbodem, is dat u er alle soorten matrassen op kunt leggen. Daarnaast krijg u, door gebruik van een matras en een topmatras, maarliefst driedubbele ondersteuning. En doordat een boxspring hoger dan een ‘normaal’ bed is, is het in- en uitstappen zeer comfortabel.

 

In onze winkel hebben wij diverse bedden met verschillende bedbodems staan. Kom langs om de verschillende bodems zelf te ervaren en krijg vrijblijvend advies van onze adviseurs.

Spiraalbodem

Een spiraalbodem is gemaakt van metaaldraden die met elkaar verbonden zijn. Spiraalbodems zijn zeer geschikt voor pocketveringmatrassen en zorgen er met hun open structuur voor dat het matras goed kan ventileren.