Welke bedbodem past bij u?

De bedbodem is de basis van uw bed. Naast het matras heeft ook de bodem van uw bed invloed op de kwaliteit van uw nachtrust. Daarbij is het belangrijk dat het matras en de bodem op elkaar zijn afgestemd. Bij Engering in Den Haag helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste bedbodem.

Soorten bedbodems die wij verkopen

Wij verkopen met name boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems. Al deze bodems zijn ook elektrisch verstelbaar te leveren en hebben ieder hun eigen voordelen.

Lattenbodem

Het voordeel van een lattenbodem, is dat de latten individueel steun geven. Een vuistregel daarbij is: hoe meer latten, hoe beter de ondersteuning.

Spiraalbodem

Een spiraalbodem is gemaakt van metaaldraden die met elkaar verbonden zijn. Spiraalbodems zijn zeer geschikt voor pocketveringmatrassen en zorgen er met hun open structuur voor dat het matras goed kan ventileren.

Boxspring

Een groot voordeel van een boxspring als bedbodem, is dat u er alle soorten matrassen op kunt leggen. Daarnaast krijg u, door gebruik van een matras en een topmatras, maarliefst driedubbele ondersteuning. En doordat een boxspring hoger dan een ‘normaal’ bed is, is het in- en uitstappen zeer comfortabel.

 

In onze winkel hebben wij diverse bedden met verschillende bedbodems staan. Kom langs om de verschillende bodems zelf te ervaren en krijg vrijblijvend advies van onze adviseurs.