De matrassen specialist in Den Haag:
Engering Slaapcomfort

image

Een matras heeft grote invloed op uw nachtrust. En uw nachtrust heeft weer invloed op hoe u zich overdag voelt. Bij Engering Slaapcomfort in Den Haag verkopen wij daarom alleen matrassen van goede Europese kwaliteit. Datzelfde geldt voor de topmatrassen die wij in ons assortiment hebben opgenomen.

Latex en natuurlatex matrassen

Een van de soorten matrassen die wij verkopen zijn latex en natuurlijklatex matrassen. Dit soort matrassen bestaan uit een kern van rubber. Het grote voordeel van rubber, is dat het veerkrachtig is en daardoor prima ondersteuning aan uw lichaam geeft.

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras is opgebouwd uit pocketveren. Sommige veren hebben een tweede, kleinere veer, die de tegendruk reguleert. Zo krijgt uw lichaam de juiste tegendruk, maar blijft het matras soepel aanvoelen. In onze winkel hebben wij diverse bedden met een pocketvering matras staan, zodat u het comfort zelf kunt ervaren.

Matrassen op Maat

Naast matrassen met standard afmetingen, kunt u bij Engering ook matrassen op maat bestellen. Kom naar de winkel voor een gedegen advies van onze slaapspecialisten.