Topkwaliteit bedden bij Engering Den Haag

Welk bed past het beste bij mij? Dat is vaak de eerste vraag die mensen aan ons stellen als ze onze beddenwinkel in Den Haag binnenstappen. Terecht, want er zijn inmiddels zoveel verschillende soorten bedden, dat het lastig kan zijn om te bepalen welke u het beste kunt kopen. Een bed dat niet goed bij u past kan er bovendien voor zorgen dat u niet goed uitgerust opstaat of erger nog: lichamelijke klachten krijgt.

 

Daarom werken we bij Engering met merken van topkwaliteit, zodat u iedere nacht comfortabel kunt slapen. En mocht het matras van uw keuze toch niet helemaal lekker liggen? Dan bieden wij u een omruilregeling aan.

Voor meer informatie over onze merken kunt u op een van de onderstaande logo’s klikken.

Verschillen tussen bed en boxspring

Een boxspring bestaat uit een bedbox, een matras en optioneel (voor extra comfort) een topmatras. Een bed bestaat uit een frame met bedbodem met daarop een matras. Optisch gezien trekt een boxspring meer aandacht dan een ‘normaal’ bed, maar qua slaapcomfort is het maar net wat u prettiger vindt liggen. In onze winkel hebben we daarom diverse modellen staan waarmee u de verschillen zelf kunt ervaren.

Bedden op maat

Heeft u specifieke wensen voor de afmetingen of samenstelling van uw bed? Geen probleem! Wij leveren ook bedden op maat. Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken, onze beddenspecialisten helpen u graag.

Daarom koopt u uw bed bij Engering Slaapcomfort

  • Wij werken met geschoolde beddenspecialisten
  • Wij bezorgen en monteren uw bed en boxspring gratis
  • Uw oude bed voeren wij voor u af (naar uw wens)
  • Wij bieden u een omruilregeling aan als uw matras onverhoopt niet bevalt
  • U kunt bij ons tot 13:00 uur gratis parkeren