image

Dit is wat Swissflex er zelf van zegt:

Als groothandel in kwalitatief bedtextiel weten wij wat u als dealers wilt. Wij bieden een tijdloze collectie aan van hoogwaardige en exclusieve producten.

Onze gehele lijn van dekbedovertrekken tot en met kussenslopen zijn één geheel en bieden de consument voor al haar vragen over bedtextiel een antwoord. Als het gaat over een mooi dessin, gebruiksgemak of speciale wensen over maatvoering en afwerking, Dommelin biedt de juiste service om hiervoor een oplossing aan te kunnen dragen. In ons atelier kunnen we voor onze dealers de producten vermaken naar uw wensen. Zo kunnen we maten aan tot 260 cm, soms zelfs tot 300 cm.


Bij Engering kunnen we alleen maar bevestigen dat het assortiment van Dommelin prima in orde is. Dat komt zeker ook omdat in dit bedrijf een familiale traditie de boventoon voert. Inmiddels is de derde generatie Veenman in het bedrijf werkzaam en zal straks ongetwijfeld voor de continuïteit zorg kunnen dragen. Minder gebruikelijke maten in hoeslakens, bijvoorbeeld voor twijfelaar-bedden, zijn gewoon op voorraad. Als u even geduld heeft en wilt wachten op uw maatwerk, dan verzekeren wij u dat dat tot in de perfectie in orde komt.

 

www.dommelin.nl

Dommelin Advies?

Neem contact met ons op!
Engering Slaapcomfort Frederik Hendriklaan 119e 2582 BX Den Haag, Zuid-Holland NL


070-3542811 34134248 8115.18.887.B01
Home Contact Merken Over Engering Onze Winkel Nieuws