image

Dit is wat Auping er zelf van zegt:

Bij Auping geloven we niet in een standaard bed. Ieder mens is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen wensen. Daarom produceren wij pas als jij hebt bepaald hoe jouw ideale bed eruit moet komen te zien. We hebben het dan niet alleen over het uiterlijk van het bed, maar ook over het comfort.
En omdat Auping al zijn bedden produceert in de eigen duurzame productlocatie in Deventer, kunnen we ook nog snel leveren. Eén van de voordelen van productie in Nederland.
Een Auping bed is bij gespecialiseerde Auping winkels te koop. Daar krijg je professioneel slaapadvies op maat, met de keus uit een breed assortiment en testbedden voor uitgebreid proefliggen.

 

Wij voegen daaraan nog toe dat Auping al vele tientallen jaren voorop loopt als het gaat om vernieuwende producten. Maar zeker ook de goede dingen vasthoudt.
Daarom is het bedmodel AURONDE al meer dan 30 jaar toonaangevend.
De verstelbare spiraalmatras met het trekkoord en het bolletje is natuurlijk elektrisch geworden, maar nog even innovatief en duurzaam. Auping heeft zowel matrassen, boxsprings als heel mooi beddengoed zoals dekbedovertrekken.

 

www.auping.nl 

Auping Advies?

Neem contact met ons op!
Engering Slaapcomfort Frederik Hendriklaan 119e 2582 BX Den Haag, Zuid-Holland NL


070-3542811 34134248 8115.18.887.B01
Home Contact Merken Over Engering Onze Winkel Nieuws