Simmons matrassen en boxsprings

De matrassen en boxsprings van Simmons staan al jarenlang bekend om hun comfort en kwaliteit. Het comfort is te danken aan het gebruik van kwaliteitsmaterialen en de speciaal ontwikkelde vering die in het matras is verwerkt. De techniek van de vering wordt continu getest en verder verbeterd, zodat het slaapcomfort van topniveau is en blijft. Mede daardoor is het niet vreemd dat vele luxe hotels hun kamers met bedden van dit merk hebben ingericht.

De matrassen en boxsprings van Simmons

Beauytrest matrassen van Simmons

De collectie Beautyrest matrassen vormt een belangrijk onderdeel van Simmons. Bij Engering hebben wij een ruim aanbod van Beauytrest matrassen die u kunt uitproberen. Ook hebben wij diverse bijpassende boxsprings en beddengoed in onze collectie. Kom naar onze winkel in Den Haag om het complete aanbod te bekijken. Onze slaapadviseurs helpen u graag.

Home
NL EN

Engering.nl maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, accepteert u alle cookies (en vergelijkbare technieken) op deze website. Hiermee kunnen wij en derden uw internetgedrag op deze website volgen en verwerken daarbij uw persoonsgegevens. Door ons en derden kan een profiel worden gemaakt waarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen worden getoond.

Meer informatie vind u in onze privacy policy.